Un frizer este o persoană a cărei ocupație este de a tunde părul, de a schimba sau menține aspectul fizic al unei persoane. Acest lucru este realizat folosind o combinație de echipamente, tehnici de aranjare a părului . 

Este o meserie din ce în ce mai căutată. Este un trend global, bărbații au din ce în ce mai multă grijă de ei. Dacă te uiți în orice mare publicație pentru bărbați, vei vedea că au o mulțime de articole dedicate îngrijirii părului și bărbii .

Trendul a ajuns bineînțeles și la noi. În ultimii 4 ani s-au deschis și se deschid din ce în ce mai multe frizerii. Iar dacă te hotărăști să te plimbi pur și simplu pe stradă, mai ales în zone frecventate de tineri, vei vedea o mulțime de bărbați frezați și aranjați. Sigur, te poți aranja și acasă, dar evident că nu vei arata niciodata (sau aproape) la fel de bine că atunci când ieși din mână unui profesionist.

Curs de Frizerie Barbering

Durata:  2 luni  programul la curs este flexibil . 

Pachet personalizat, Pachet cu grupă de 4/8 persoane, program prestabilit . 

Condiţii pentru înscriere:  Vârsta minim 16 ani. 

Acte necesare pentru înscriere:

  • Copie BI sau CI;
  • Copie certificat de naştere;
  • Copie de pe ultimul act de studiu , pentru coafor stilist diploma de bac
  • Copie certificat de căsătorie (dacă e cazul şi numai dacă s-a schimbat numele în urma căsătoriei);
  • Adeverinţă medicală de la medicul de familie apt pentru curs .

Descrierea cursului: Cursul se desfăşoară într-un salon, pe perioada cursului se învata, teorie, practică pe păpusi, practică pe modele.  Se invata : Comunicare , Generalitati (produse , istorie), structura firului de par , tuns , tratamente . 

Beneficii: După terminarea cursului, absolvenţii vor primi certificate de absolvire pentru ocupaţia de frizer eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârsnice  

Cu această diplomă se poate începe pe cont propriu ca persoană fizică autorizată (PFA) sau întreprindere individuală (II).

Pentru străinătate trebuie traduse şi legalizate. Diploma se eliberează de la semnarea contractului in 3/4 luni.

Se oferă posibilitatea achiziţionării de produse profesionale la pret redus, aparatură, ustensile necesare pentru începerea activităţii .

Pentru o informare corectă şi eficientă vă rugăm să ne contactaţi. Curs disponibil în următoarele județe: Cluj, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Alba.

Tel 0741949986 [email protected]