Curs extensii gene fir cu fir, 2D, 3D

 

 

Cursuri Transilvania organizeaza curs de gene fir cu fir 2D, 3D

Durata:  2-3 zile .
Curs cu grupa de 4 pers.

Condiţii pentru înscriere:  Vârsta minim 16 ani.

Acte necesare pentru înscriere:
Copie BI sau CI;
Copie certificat de naştere;
Copie de pe ultimul act de studiu sau adeverinta.
Copie certificat de căsătorie (dacă e cazul şi numai dacă s-a schimbat numele în urma căsătoriei);
Adeverinţă medicală de la medicul de familie apt pentru curs.

Descrierea cursului:

Curs de extensii gene tehnica consta in aplicarea unui fir de extensie (par natural sau alte materiale sintetice) pe un fir de geana naturala, la o distanta de maxim 1mm de la baza. Volumul si numarul total de fire aplicate este determinat de densitatea genelor naturale. Aceasta metoda permite aplicarea unor gene de grosime mai mare. Procesul trebuie sa fie efectuat in maxim 2 ore, iar intretinerea se realizeaza la maxim 4 saptamani.

Extesii gene fir cu fir 2D 3D, se aplica doua sau trei fire de geane naturale. Cele doua gene false sunt mai subtiri si mai usoare. Volumul obtinut prin aceasta tehnica este mai mare si este recomandat persoanelor cu gene subtiri sau rare. Intretinerea se face la maxim 6 saptamani, aceasta metoda conferind o rezistenta mai mare, fata de metoda Fir cu fir clasica.

Curs de perfectionare volum  gene fir cu fir 4D – 7D la cerere.

Beneficii:
După terminarea cursului, absolvenţii vor primi certificate de absolvire pentru ocupaţia de machior – stilizare gene , eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârsnice si Ministerul Educației Naționale.
Cu această diplomă se poate începe pe cont propriu ca persoană fizică autorizată (PFA) sau întreprindere individuală (II).Pentru străinătate trebuie traduse şi legalizate.
Diploma se eliberează de la semnarea contractului  in 3  luni.

Pentru o informare corectă şi eficientă vă rugăm să ne contactaţi telefonic.